Make your own free website on Tripod.com
Dit blad
English
Contact
E-mail
Navigatie
bartvb.org >  Inhoud >  CN Tower >  Foto's


CN Tower
Foto's

Horizons Café

Horizons Café is een informele versie van het ronddraaiende restaurant dat er boven ligt. Een leuke plek maar natuurlijk niet zo leuk als het ronddraaiende restaurant. De prijzen liggen er overigens even hoog maar je kunt er natuurlijk wel gewoon een koffie of een stevige pint drinken.

Wat de stevige pint betreft: bega niet de fout Stella Artois te drinken. Jawel, dat is hier te krijgen en het smaakt net als in België, maar dat is het punt niet. Het punt is dat er bij jullie geen of nauwelijks Canadese bieren zijn te krijgen. Canada is een echt bierland en de Canadezen zijn dan terecht trots op de grote verscheidenheid en kwaliteit van hun bieren. Maak van je verblijf gebruik om die te leren kennen!

Een waarschuwing is hier echter wel op zijn plaats. Bier, en trouwens alle alcoholische dranken zijn hier veel duurder dan in België! Er is hier veel minder alcoholisme en dat zal er allicht wel wat mee hebben te maken.

Deze foto, en de volgende, werden gemaakt in maart 2001. Je ziet hier mijn broer, Piet Van Bockstaele, met zijn eerste Canadese pint. Ikzelf heb de alcoholvrije cocktail van het huis genomen. Die kost de helft van de pint en bovendien krijg je een glas gratis. Dat glas heeft min of meer de vorm van de CN Tower en je krijgt het netjes ingepakt aangeboden. Je hoeft dus de aloude Vlaamse traditie waarbij je tersluiks het vuile glas achterover drukt en tegelijk je tas vies maakt, niet te bedrijven.

Kijk ook eens naar de gebouwen. Omdat dit een niet-ingezoomde foto is van mijn broer, krijg je een bijzonder goede indruk van de hoogte waarop je je hier bevindt. Een aantal van de gebouwen beneden, zijn 40 tot 70 verdiepingen hoog!
Hier zie je dat er al is bijgeleerd. Mijn broer heeft hier ook een cocktail genomen. Het slaatje was overigens bijzonder lekker. Ik denk dat je zonder overdrijven mag stellen dat Canadezen en Japanners 's werelds meesterslabereiders zijn.Laatst bijgewerkt op 14 april 2002
© Bart B. Van Bockstaele 1996-2002 - Alle rechten voorbehouden