Make your own free website on Tripod.com
Dit blad
English
Contact
E-mail
Navigatie
bartvb.org >  Inhoud >  CN Tower >  Foto's


CN Tower
Foto's

Panorama's vanuit Horizons Café en de onderste observatiedekken

De foto's die je hieronder ziet, zijn allemaal gemaakt tijdens het bezoek van mijn broer, Piet Van Bockstaele, in maart 2001.

Al deze foto's zijn gemaakt door de ramen van Horizons Café en de onderste observatiedekken. In de foto's die door de ramen zijn genomen, kun je weerkaatsingen zien. Dat is jammer maar was helaas niet altijd te vermijden.

We hadden die dag wel een beetje pech want het was regenachtig en mistig waardoor het niet mogelijk was heel ver te kijken. Je kon echter wel ongeveer heel Toronto zien.

Linksboven zie je de haven van Toronto. Je ziet dat die haven uitloopt op een langwerpige structuur in het meer. Dat is een reeks aaneengesloten eilandjes die vooral gedurende de zomer een bijzonder populaire trekpleister vormen.

Het kleine groepje hoge gebouwen bestaat uit een hotel en appartementsgebouwen. Het Westin Harbour Castke Hotel behoorde vroeger tot de Hilton-keten en is als dusdanig nog te zien geweest in de populaire reeks The New Avengers (De nieuwe wrekers).
In de linkerbovenhoek zie je het Westin Harbour Castle Hotel. De ronde structuur bovenop is een ronddraaiend restaurant. De twee gebouwen ernaast die een soort trechter vormen zijn twee appartementsgebouwen die met elkaar zijn verbonden. Er tussen zie je de daktuin op de zevende verdieping. Deze gebouwen zijn via een overdekte hangbrug verbonden met het Westin Harbour Castle Hotel.
Rechts zie je het rangeerterrein van Union Station, het belangrijkste station van Toronto. Min of meer onderaan in het midden zie je het groene dak van een van de meest prestigieuze hotels van Toronto: het Royal York Hotel. De andere gebouwen zijn wolkenkrabbers in het financiële centrum van deze stad.
Hier kun je het Royal York Hotel duidelijker zien.Laatst bijgewerkt op 16 april 2002
© Bart B. Van Bockstaele 1996-2002 - Alle rechten voorbehouden